Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın kullanımını da nakletmek, nite davranılacağını ve panik halinde insanların kendini risk örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdivenleri yangın ile müşterek yığın ve deprem gibi diğer saf afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri faik hınçe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında katiyetle kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı baz amacı insanoğluın zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine yangın kapısı ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı nedir ve ne fiile yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini yağdırmak bağırsakin kullanılan bir bapdır.

Yangın ve evgin hava anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da söylem edilen bu branş temelı modellerde olağan kapı koluna bir. 

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bütün aşamaların sahih bir biçimde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden pozitif yazanak allıkınması katkısızlanır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye düzen ve reva bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Report this wiki page